mussel farm Dalboka
Language: БългарскиEnglishRussianRoumenianSatul Kamen Briyag

Satul Kamen Briyag este cunoscut cu focul lui nestingător, care de mulţi ani impresionează turiştii şi este locul de întălnire a persoanelor care întălnesc răsăritul soarelei pe 1 iulie. Astăzi” July morning” este una din sărbători şi figurează în calendarul cultural al judeţului Kavarna.Începutul a fost pus pe 1 iulie 2007, cănd personal vocalul grupului Uriah Heep, John Lawton a cântat cântecul hit July Morning la răsărit de soare pe malul mării.
Satul Kamen Briyag este compus din 100 de case care amintesc de idilia vieţei ţărăneşti, cu terase în verdeaţă, grădini înflorite colorate şi abundenţă de fructe şi legume. Aici o să vă întălnească oameni cu o mare sinceritate ,naturaleţe şi ospitalitate.
Kamen Briyag este o combinaţie de mare cu nuanţe albastre-verzui treptate, cu o panoramă frumoasă şi aer curat. Mii de ani, oamenii traisc aici în armonie cu natura şi păstrează neatinse locurile frumuseţei , precum şi varietatea de flora şi faună în combinaţie cu monumentele istorico –culturale.
 

2023, Toate drepturile rezervate.
Satul Kamen Briyag