mussel farm Dalboka
Language: БългарскиEnglishRussianRoumenian
Hotelul Balgarevo Kavarna Bulgaria

Midii Dalboka - BulgariaМидена ферма

Ferma de midii Dalboka în Bulgaria

Video DalbokaImaparatia scoicilor !

La nord, în Dobrogea într-una din cele mai curate regiuni de pe litoralul Bulgariei,în frumosul golf Kaliakra este situată fermă de scoici Dălboca.Aici se cresc midii ecologice de la Marea Neagra, cunoscute cum prin calităţile sale delicioase aşa şi cu incredientele sale utile.

Din antichitate scoicile sunt o măncare preferată şi sănătoasă! Încă acum 2000 de ani romanii au inclus scoicile în meniul lor. De atunci pănâ in zilele noastre, consumarea scoicilor creşte din cauza mancarurilor care se pot gati carnea sa nutritiva . Scoicile sunt un” bioindicator” natural pentru puritatea apei în care trăiesc- ele cresc numai în ape curate!

Pe malul mării deasupra golfului , în spatele fermei se află restaurantul Dălboca.
Resturantul oferă un meniu bogat cu specialităţi din scoici proaspete crescute la fermă lor, precum şi specialitaţi din daruri de mare .Meniul bogat şi gustos satisface şi clientul cu dorinţa cea mai pretenţioasă. În afară de specialităţile din scoici , meniul include şi delicatese alese din peşte, salate proaspete, precum şi măncăruri din carne de porc şi de pui pregătite gustos.Aici puteţi sa Vă bucurati de o vedere minunata, ascultănd şoapta valurilor şi să vă scufundaţi într-o atmosferă extraordinară.

După cina abundentă , Va puteti caza pentru odihna si relax la Hotel Acre. Hotelul este situat în satul Bălgarevo, care se află în împrejurimea regiunei Dălboca, în direcţia spre cap Kaliakra.
// citeste mai mult //

Meniul restaurantului pește turistic Galerie Dalboka 

2024, Toate drepturile rezervate.
Ferma de midii Dalboka în Bulgaria
Web Design & SEO: Varnaweb.bg
Google+